De bestrating is vaak de grote vormgever van een tuinproject. Hoofdlijnen worden bepaald door paden en terrassen. Bestraten is niet alleen weggelegd voor de stratenmaker, ook de hovenier beheerst dit vak.


Momenteel zijn er legio soorten en vormen bestratingsmateriaal beschikbaar: gebakken klinkers, Portugeese kinderkopjes, Chinees hardsteen en  betonproducten in allerhande maten en kleuren. Teveel keus lijkt het wel eens. Daarom zoeken wij tijdens de ontwerpfase naar  een voor u uniek passende bestrating, geheel in overeenstemming met uw huis, tuin en wensen.Door speels om  te gaan met vormen en maten van bestratingsmateriaal kan diepte  worden gecreëerd. Door bepaalde patronen  of kleuren te gebruiken kunnen we een formele of informele sfeer realiseren. Hierbij geldt weer dat uw wensen en ons deskundige advies, ontwerp en realisatie uiteindelijk het beoogde resultaat zullen opleveren, namelijk uw mooie paadje en uw heerlijke terras.


Wij zijn behalve sierbestrating ook gespecialiseerd in projectbestrating. Hiermee bedoelen wij het aanleggen van schoolpleinen, bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, speelplaatsen, rijwegen, stoepen en opritten.